Aga1988 napisał(a): pomijając na chwilę fakt że znów mam problem,
Aga1988 napisał(a): po trzech latach abstynencji bez leczenia licząc na to że sama dam radę no i nie dałam.
? Braw oczekujesz ?Aga1988 napisał(a): Nie podjęłam jeszcze leczenia (za co proszę mnie nie potępiać
miszokienka napisał(a):Tak sobie myślę, że nie wszystko wszystkim trzeba tłumaczyć. Nie wiemy co pomyślała koleżanka, może nawet w ogóle nie myślała za dużo o tej sytuacji.
chłop ze wsi napisał(a):zaznaczasz potrzebny fragment i klikasz czerwony napis QUOTE i cytat wstawiony.
chłop ze wsi napisał(a):zaznaczasz potrzebny fragment i klikasz czerwony napis QUOTE i cytat wstawiony.Aga1988 napisał(a): po trzech latach abstynencji bez leczenia licząc na to że sama dam radę no i nie dałam.
i pomimo to? Braw oczekujesz ?Aga1988 napisał(a): Nie podjęłam jeszcze leczenia (za co proszę mnie nie potępiać
Nie potępiam, komentuję. Każdy się bawi jak potrafi ale czasu szkoda
powodzenia
Sowa napisał(a):A pewnie. Mało to razy brakło mi kasy i pozyczałam od kogoś jakieś drobne? albo sama komuś pozyczałam? normalna sprawa. Gorzej, że tych drobnych zwykle nie pamiętam więc na wszelki wypadek często dopytuję, czy jakiejś kasy nie wiszę
Tu Anię chyba zabolał sam fakt, że nie kupiła na luzie tego, co chciała, tylko zaczęła oglądać każdą złotówkę. I to są konsekwencje hazardu. Może będą bolały mniej, gdy Aniu uświadomisz sobie, że takie odpowiedzialne podejście do finansów jest po prostu zdrowe.
Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] oraz 1 gość