Fitness World 2018

Moderatorzy: anwaz, admin, krzysiek36

Fitness World 2018

Postprzez pavko » 05 Mar 2019, 00:25

asia napisał(a):wiem już dlaczego pieniądze są taką istotną kwestią w Twoim życiu.

Kiedyś były teraz już nie tak bardzo. Miałem je i ich nie wykorzystałem tz wykorzystałem, ale nie tak jak powinienem. Trudno stało się, nie ma co rozpamiętywać tego co było a trzeba się skupić na tym co jest.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2018

Postprzez Agnieszka1234 » 05 Mar 2019, 08:46

Nie trzeba. Ale można. Tak jest łatwiej.
Trzymaj się Pablo, nieustająco kibicuję :)
Agnieszka1234

Fitness World 2018

Postprzez pavko » 05 Mar 2019, 21:38

Dlatego mówiłem na terapii, że najbardziej boję się zawieść ludzi którzy mi zaufali, wspierają mnie jak i samą panią terapeutkę. Wiem, przede wszystkim mam nie zawieść samego siebie, ale jak by to było spotkać panią terapeutkę po jakimś czasie i powiedzieć... gram ?!. Skłamać i powiedzieć "nie gram" nie potrafiłbym, powiedziałbym prawdę.
Tyle czasu, zmarnować to wszystko, ten cały czas. Także doskonale zdaję sobie sprawę co by mi powrót do gry przyniósł, tak wiem to doskonale. Tak, jakąś tam kaskę teraz mam, znaczy ma rodzic na w razie czego, przegrałbym wszystko to wiem, wiem to na 100% a jednak myśli są. Wiem także, że moje leczenie, terapia nie jest na 100% zdaję sobie z tego sprawę. Myślę o ośrodku, ale co z tego skoro tak jest już od dłuższego czasu i nic w tej sprawie nie robię. Podsumowując trudny czas trwa dalej. W sumie to już sam nie wiem co na ten czas było by lepsze.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2018

Postprzez przymierze » 27 Mar 2019, 13:07

Witaj Pavko ...
Napisz co u Ciebie ..pijesz sok z brzozy ? teraz jest sezon
przymierze

Fitness World 2018

Postprzez pavko » 28 Mar 2019, 13:54

Kiepsko jest wszystko raczej idzie ku niedobremu, niestety. Ja wiem, że za parę dni czy tygodni może się wszystko zmienić, ale na ten czas jest jak jest. Jedyne co jest w tej chwili pozytywne to mimo tego wszystkiego nie myślę o grze, chociaż tyle. Co do soku a raczej takiej lekko posłodzonej wody jeszcze trochę czasu jest. Rok temu byłem dokładnie 31.03 nie wiem czy teraz zbiorę się żeby pójść. Mimo, że idzie wiosna to jakoś tak brak chęci do wszystkiego. Jezu jeszcze teraz właśnie w tej chwili telefon, że ktoś z rodziny zawieziony karetką do szpitala. Ojciec też ledwo żyje, normalnie wszystko na raz.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2018

Postprzez p1977 » 28 Mar 2019, 15:22

Trzymaj się Paweł. Pogody ducha.
p1977

Miejscowość: Stolica

Fitness World 2018

Postprzez pavko » 28 Mar 2019, 15:33

Dzięki.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2018

Postprzez przymierze » 28 Mar 2019, 16:31

Witaj Pavko
Nieraz tak jest jak jest źle to hurtem. ..ale po jakimś czasie wszystko wraca do normy i znowu święci słońce
Masz teraz zły okres i ja jako fan Twoich filmów życzę Ci powrotu do stabilności i pogody ducha
przymierze

Fitness World 2018

Postprzez pavko » 29 Mar 2019, 18:24

Tak sobie teraz popatrzyłem przez balkon i widzę, że na Śnieżce jeszcze śnieg leży. Mówią u nas, że jak śnieg stopnieje to dopiero ciepło będzie. Ostatnio miałem iść zobaczyć czy jeżdzą stare wraki (miałem info, że tak) cicho było, więc pomyślałem ,że jednak nie. Nie ma żadnej reklamy i prawie żadnej informacji przed startem a jednak jeździli...

https://www.jelonka.com/wyscigi-wrakow- ... arne-80411

Choć z balkonu jak miesiąc temu żadnej muzy słychać nie było a wcześniej to ładnie grali.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2018

Postprzez pavko » 10 Kwi 2019, 07:24

Oskola.

Sezon rozpoczęty tydzień później niż rok temu. Przyniosłem także trochę liści brzozy, zaparzyłem a płyn wypiłem.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2018

Postprzez pavko » 15 Kwi 2019, 00:10

Taki czas, że wszystko sypie się dalej. Do tego nie mam motywacji, żeby iść do pracy, normalnie ciężko wstać i iść. Wstać to nie, bo zawsze wstaje rano, ale jakoś iść do tej pracy. Zero motywacji, choć wiem, że takie konsekwencje a jednak jest coraz gorzej. Jest już tytuł wykonawczy za jedną chwilówkę a więc za niedługo będzie komornik. Sama myśl o nim tak mnie dobija. W dodatku jeszcze rozmowa do której mimo wszystko nie doszło mimo tak długiego czasu. Tylko jak teraz jak rodzic taki chory a jak komornik zdecyduje się odwiedzić to tragedia będzie. Wiem nic cennego nie mam, ale sam fakt. Tyle spraw jeszcze innych się złożyło a jeszcze te święta niedługo. Tak sobie patrzę na grafik i mam tylko wolne jutro w czwartek i sobotę a tyle do zrobienia, że czasu braknie. Jeszcze mam do zrobienia coś czego w życiu nigdy nie robiłem, nie wiem jak to wyjdzie i ile czasu mi to zajmie. Jedyne co dobre w tym wszystkim to to, że chociaż jakieś tam pieniążki mam, nie gram to coś tam zaoszczędziłem, bo byłaby całkowita tragedia. Za co bym to wszystko teraz kupił a i leki też coraz droższe. Jakby jeszcze tego wszystkiego było mało to dochodzi wykup mieszkania. Zmieniają ustawę 19.04.2019 o lokalach komunalnych. Niby luzik 1% razem ze wszystkim może wyjść do 6 000 pln. Fajnie, tylko nie w mojej sytuacji (długi) a procedura trwa około pół roku, tak mi powiedzieli w Urzędzie Miasta. Testament ojciec napisze na kogo chce, jego wola, dajmy na to na moją siostrę. Tylko jest jedno ale, musi zakończyć się cała procedura sprzedaży. W pół roku może się dużo wydarzyć, myślę o wszystkim o tym najgorszym też. Ja zrzeknę się dziedziczenia, ale mogę to zrobić dopiero po całej procedurze sprzedaży. Jeszcze terapia, fajnie byłoby o wszystkim porozmawiać, tyle się ostatnio dzieje a moja ostatnia wizyta została odwołana a teraz jakoś nie mogę się zebrać i zadzwonić, żeby umówić następny termin :oops: . Zrobię to po świętach, najważniejsze, że nie mimo tylu różnych niewesołych spraw nie wróciłem do gry. Myśli mi różne krążą po głowie, nie da się ich wybić na stałe, niestety.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2018

Postprzez maja123 » 17 Kwi 2019, 21:28

Hej Pavko mnie tez dobijala mysl o komorniku,dlatego dobrze cie rozumiem.Teraz mam juz 2 nastepni w drodze.Wszystko bedzie dobrze,tylko trzeba pozytywnie myslec.Ciesze sie,ze nie grasz to jest najwazniejsze bo z kazdej sytuacji jest wyjscie.
Awatar użytkownika
maja123

Fitness World 2018

Postprzez pavko » 18 Kwi 2019, 06:27

Nie gram na sport spoglądam bez emocji. W pracy wiedzą powiedziałem im już dawno, więc o sporcie rozmów nie ma. Cieszę się, że nie gram i to jest pozytywne. Chodzę do lasu a dziś idę... zasadzić czosnek niedźwiedzi, nie wiem co z tego wyjdzie, ale spróbuję. Tak w lesie bo działki nie mam. A dziś jest szczęśliwy dzień, fakt dziś chwilówka otrzymała klauzulę wykonalności i innym słowy już tylko jeden krok do komornika, ale on nie nastąpi. Trzymajcie się wszyscy i Wesołych Świąt. Lecę do sklepu kupić jakąś łopatkę, bo muszę trochę wykopać w ziemi. Fajna, ciekawa sprawa nawet jak ten czosnek niedźwiedzi by się przyjął to i tak nie mógłbym go pozyskiwać, bo leśny znaczy nie na mojej działce jest pod ochroną. No i idę po sok z brzozy, na razie przyniosłem 4,33 l dziś kolejne 2 i chyba będzie koniec. Teraz tylko żeby zdrowie było a wszystko się ułoży. Chyba wszystko co najgorsze już powolutku za mną jest.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2018

Postprzez pavko » 18 Kwi 2019, 23:49

pavko napisał(a):Chodzę do lasu a dziś idę... zasadzić czosnek niedźwiedzi

Zrobiłem to...

https://youtu.be/hckZlr-Sz20
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2018

Postprzez pavko » 20 Kwi 2019, 13:41

Wszystkim życzę Wesołych, zdrowych, pogodnych i spokojnych Świąt Wielkanocnych. Dużo zdrówka i spełnienia marzeń.
Awatar użytkownika
pavko

PoprzedniaNastępna

Wróć do Drogi wyjścia z uzależnienia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość