Leczenie prywatne vs NFZ

Moderatorzy: anwaz, admin, krzysiek36

Leczenie prywatne vs NFZ

Postprzez asia » 04 Lip 2018, 17:14

No , a w prywatnej płacisz i wymagasz. Nawet nie trzeba się starać. Nie trzeba pokornie czekać na kolejkę, nie musisz przejmować się spóźnieniem, ramy czasowe nieograniczone.
W tym miejscu wpisujemy mądre zdanie albo niemądre, ale za to koniecznie po angielsku.
asia

Miejscowość: Warszawa

Leczenie prywatne vs NFZ

Postprzez Damian_Herbut » 04 Lip 2018, 17:20

Dlatego tez napisałem ze to wszystko zalezy od naszego podejscia do terapi :)
Damian_Herbut

Miejscowość: Zabrze

Leczenie prywatne vs NFZ

Postprzez asia » 04 Lip 2018, 17:22

Mam inne zdanie :-)
W tym miejscu wpisujemy mądre zdanie albo niemądre, ale za to koniecznie po angielsku.
asia

Leczenie prywatne vs NFZ

Postprzez mikolaj64 » 04 Lip 2018, 18:02

też uważam tak jak Damian zdążyłem poznać wielu którzy byli na NFZ i prywatnie i jak coś nie zaskoczyło to nic
nie pomogło.Ja w Charcicach otrzymałem od swojej pani psycholog taką informację 2% Ośrodek 98% ja.
Awatar użytkownika
mikolaj64

Miejscowość: zamość

Re: Leczenie prywatne vs NFZ

Postprzez marcin_opolskie » 04 Lip 2018, 22:34

Damian_Herbut napisał(a):Z tego względu np. ze z nfz ty musisz dostosowac sie do terminòw spotkań no I czas oczekiwania na terapię jest wiekszy niz prywatnie :)

eeee bez przesady - może owszem na pierwsze spotkanie czasem się czeka ale potem umawiałem się w wygodnym i dla siebie i dla terapeuty terminie (duża "magiczna" księga w rejestracji :) ); nigdy nie zdarzyło się żebyśmy nie mogli ustalić wygodnego następnego terminu spotkania.
A co może prywatny terapeuta jest dostępny 24h na dobę ? :P
Awatar użytkownika
marcin_opolskie

Miejscowość: opolskie

Leczenie prywatne vs NFZ

Postprzez ula.h » 04 Lip 2018, 22:55

Poznałam w Gnieźnie kobietę, która była wcześniej na stacjonarnej terapii w prywatnym ośrodku. Nazwała to wczasami. Chodziła po górach, jadła pieczone bataty, miała masaże. Napisała tam jedną pracę pisemną.
Poznałam w Warszawie chłopaka, który był w prywatnym ośrodku stacjonarnym. Wprawdzie jadł bataty, ale pracami zapisał cały zeszyt.
To też istotna różnica.
słowa nigdy nie będą większe niż czyny
Awatar użytkownika
ula.h

Re: Leczenie prywatne vs NFZ

Postprzez Damian_Herbut » 05 Lip 2018, 19:58

marcin_opolskie napisał(a):
Damian_Herbut napisał(a):Z tego względu np. ze z nfz ty musisz dostosowac sie do terminòw spotkań no I czas oczekiwania na terapię jest wiekszy niz prywatnie :)

eeee bez przesady - może owszem na pierwsze spotkanie czasem się czeka ale potem umawiałem się w wygodnym i dla siebie i dla terapeuty terminie (duża "magiczna" księga w rejestracji :) ); nigdy nie zdarzyło się żebyśmy nie mogli ustalić wygodnego następnego terminu spotkania.
A co może prywatny terapeuta jest dostępny 24h na dobę ? :P

Może nie 24 na h ale jest bardziej dostępny jeśli chodzi o terminy to moje zdanie :)
Damian_Herbut

Miejscowość: Zabrze

Poprzednia

Wróć do Drogi wyjścia z uzależnienia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość