Poszukuje lekarza Wawa

Moderatorzy: anwaz, admin, krzysiek36

Poszukuje lekarza Wawa

Postprzez TylkoDobro » 08 Lis 2019, 12:20

Witam wszystkich,

Chciałabym prosić o pomoc, w postaci polecenia dobrego lekarza, specjalisty , najlepiej psychiatry, który specjalizuję się w diagnozie i leczeniu osób, które doświadczają trudności i kryzysów w życiu,najbliższa mi osoba cierpi z powodu uzależnienia od hazardu,ale również zaburzeń lękowych,stanów depresyjnych i innych zaburzenie nastroju. :(
W tej chwili przyjmuje leki, które przepisał inny psychiatra, i które należy odstawić ,aby móc skutecznie walczyć z hazardem.
Jesteśmy z Warszawy.
Będę zobowiązana za namiary. :wink:
TylkoDobro

Re: Poszukuje lekarza Wawa

Postprzez akukaracza » 08 Lis 2019, 13:52

W poradni leczenia uzależnień otrzyma kompleksową pomoc, zarówno psychiatry włączając farmakologie jeśli lekarz uzna za potrzebne, jak i terapeutów uzależnień.
akukaracza

Poszukuje lekarza Wawa

Postprzez TylkoDobro » 08 Lis 2019, 14:26

Tak wiem...ale wizyta u psychiatry w poradni dopiero w połowie grudnia, a my chcemy działać już...
TylkoDobro

Poszukuje lekarza Wawa

Postprzez asia » 09 Lis 2019, 08:41

Dzwoniłaś na Zgierską do poradni? Albo spróbuj do Woronowicza albo jak chcesz prywatnie, to mogę podać telefon do dr Luby Szawdyn. Ale to na PW.
W tym miejscu wpisujemy mądre zdanie albo niemądre, ale za to koniecznie po angielsku.
asia

Miejscowość: Warszawa

Poszukuje lekarza Wawa

Postprzez TylkoDobro » 18 Lis 2019, 08:53

asia poproszę o kontakt do Pani dr Luby
TylkoDobro

Wróć do Drogi wyjścia z uzależnienia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości