http://chomikuj.pl/Shamallim/Nowenna+Po ... 279480.pdf
kiedyskiedys napisał(a):Leksi napisz jak Ci pomogla ta modlitwa o co prosiles i co dostales.
Grzechy nieczystości, uwolnienie od tych nałogów z którymi walczyłem tylko siłą woli i tak zmarnowałem z 15 lat, a po 9 dniu jak ręką odjął. Czuję Tarczę Bożą, ale wolna wola pozostaje i mogę jakby "decyzyjnie" wrócić do nałogu a nie tak jak było dotychczas była ciągła walka ze sobą.
Krzysztof Jarzyna napisał(a):Ja ostatni raz jak się modliłem, to w intencji żeby mi kredyt dali, to spłacę chwilówki i lichwiarzy, żona się nie dowie, a ja oczywiście "już więcej nie zagram".
Niestety efektu nie było i ostatecznie poszedłem do ośrodka zapisać się na terapię...
Nie dziwię się, że nie dostałeś.
Załóżmy że Bóg spełniłby ta intencję. Kontynuujesz błędne koło, bierzesz kredyt, być może go spłacasz, oszukujesz żonę ale jakoś egzystujesz. Powiedzmy jesteś już na finiszu płatności, przechodzisz obok jednorękiego bandyty i znów płyniesz...
Najpierw zniszcz nałóg przy pomocy modlitwy i terapii. Potem proś o pomoc o rozwiązanie problemów finansowych, a może Nowenna Pompejańska w intencji rozwiązania problemów finansowych wynikających z hazardu a Nowennę do Matki Bożej Rozwiązującej Wezły w intecji węzła hazardu? 203xZdrowaś Maryjo lub 253 to nie jest dużo. Ja właśnie odmawiam 253x Zdrowaś Maryjo dziennie i pomaga jak nic.
Ale dostałeś coś innego. Poszedłeś na terapię, jesteś tutaj na forum i może spotkałeś mnie na forum, osobę dzięki której zaczniesz modlić się poprawniej?