Moderator: kaśka
siostrauzaleznionego napisał(a): a jego ŻONA gdzie jest?? Nie interseuje się nim tak jak siostra czy mama. Powinna mu powiedzieć robisz coś ze swoją chorobą albo bierzemy rozwód..Może to dałoby mu do myślenia.Ona umywa ręce w chwilach kryzysu- kiedy nie ma pieniędzy deleguje go do mamy a jak już nie ma długów to go przyjmuje. Czy tak powinno być??Nie . Skoro mnie siostry nie chce posłuchać, mamy zdania w ogóle nie bierze pod uwagę to może ŻONA mogłaby na niego wpłynąć..
siostrauzaleznionego napisał(a):Jeżeli chodzi o mnie to nie wierzę w żadne jego słowo bo już tyle razy Nas wszystkich oszukiwał, że przyzwyczaiłam się do jego kłamstw.
siostrauzaleznionego napisał(a):Jeśli ja byłabym na miejscu jego żony to postąpiłabym z nim bez żadnych skrupułów,
siostrauzaleznionego napisał(a):Ja nie mieszkam już z mamą, do domu rodzinnego mam ok. 150 km więc nie mogę uczęszczać na te spotkania
milo napisał(a):Nie rozumiem, co ma 150 km od mamy do tego ?
Chcesz pomóc bratu czy mamie ?
Sama udaj die do poradni leczenia uzaleznien gdziekolwiek mieszkasz i sama tam chodź.
Pokaz mamie to forum i pomóż jej znaleźć poradnie leczenia uzaleznien i niech tam wlasnie chodzi - na spotkania z terapeutka od wspoluzaleznienia.
Kazda z Was moze isc w swojej miejscowosci takze na AL-ANON
siostrauzaleznionego napisał(a):Nie oceniam, opisuje to co widzę.
siostrauzaleznionego napisał(a):Mąż przegrywa pieniądze i cyklicznie wraca do grania to wypadałoby się zainteresować swoją "drugą połową", powiedzieć zrób coś ze sobą, lecz się, pokazać mu, że tak być nie powinno.
siostrauzaleznionego napisał(a):Myślę, że do takiej poradni poza moim bratem powinna również chodzić jego żona, która też powinna się zaangażować w tą sytuację. [*
siostrauzaleznionego napisał(a):kiedy Mąż przegrywa pieniądze i cyklicznie wraca do grania to wypadałoby się zainteresować swoją "drugą połową", powiedzieć zrób coś ze sobą, lecz się, pokazać mu, że tak być nie powinno.
siostrauzaleznionego napisał(a):Ja wchodzę na forum, radzę się, czytam a co ona robi ?
Wróć do Mój bliski jest hazardzistą
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość