Moderator: anwaz
Masz rację, dla mnie czas był niezbędny (duuużo czasu) a także to bym cały czas nie czekał, nie dywagował, nie przelewał z pustego w próżne, ale bym wdrażał w swoje życie sugestie. Łącznie, czas i wdrażanie we własne życie - daje efekty.adzia napisał(a):poczekam pewnie za jakis czas się przekonam
adzia napisał(a):skoro zdecydowalam sie chodzic jestem szczera
adzia napisał(a):.Co do jego terapi na razie nie ma szans wyrwac sie z pracy,i tu wierze
adzia napisał(a):i o dziwo mój nie protestowałam a nawet chetnie zgodził sie pójsc
adzia napisał(a):Co do jego terapi na razie nie ma szans wyrwac sie z pracy
adzia napisał(a):.Dopiero tam zaczelismy siebie słuchac i ze soba rozmawiac-pewnie to dziwne ale tak było,zrozumielisy ze nie potrafimy tak naprawde ze soba rozmawiac,
adzia napisał(a):obiecał ze nie wycofuje sie,wie ze musi zaczac znow od poczatku,a co ja na to?czas pokaze,
adzia napisał(a):Co do jego terapi na razie nie ma szans wyrwac sie z pracy,
romekgg napisał(a):Nie rozwiąże to problemu hazardu ale może poprawić ich relacje w domu .
adzia napisał(a):a ja?no nie wiem se czekam nie wiem na co,bo cuda sie przeciez nie zdarzaja.....
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość