Witam ponownie

Skyp,GG,Tlen,itp.

Moderator: anwaz

Witam ponownie

Postprzez zbysob » 29 Paź 2013, 00:26

romekgg napisał(a):moim zdaniem cuda jednak się zdarzają

podobno wystarczy odpowiednio dlugo siedziec nad rzeka zeby zwloki twojego wroga same przyplynely z nurtem....
ja tam wole łuk - cicho i szybciej :)
zaprzestalem myslenia :P
Awatar użytkownika
zbysob

Miejscowość: Szczecin

Witam ponownie

Postprzez romekgg » 29 Paź 2013, 09:55

A co mnie tam posiedze se nad rzeką nurt jest szybki bo prawie jestem w górach . No tak ale skad tu teraz wziąć wroga . Jak znajde to Ci go spuszczę wpław do Szczesina :P ( no i to będzie cud jak dopłynie :D )
Zdałem sobie sprawę jak mało zależy od nas a jak dużo od Siły Wyższej
Awatar użytkownika
romekgg

Miejscowość: małopolska

Witam ponownie

Postprzez adzia » 06 Sty 2014, 16:44

WITAM w Nowym Roku i choć spóznione to szczere życzenia zdrowia,pomyślności i wszystkiego naj najlepszego dla Was wszystkich kochani bo dzięki Wam my wszyscy mamy szanse na pomoc.pozdrawiam i życze powodzenia Wszystkim którzy tego potrzebuja,buziaki :D :wink:
adzia
adzia

Miejscowość: Inowrocław

Witam ponownie

Postprzez adzia » 06 Sty 2014, 16:48

No tak a wracajac do tematu miedzy nami ok,chodzimy do psychologa oboje -razem mamy te spotkania,a jesli chodzi o jego terapie ------na razie cisza bez zmian..... :(
adzia
adzia

Witam ponownie

Postprzez adzia » 09 Sty 2014, 13:09

Witam,moze wkoncu pierwszy krok zrobiony?przed naszym ostatnim spotkaniu u psychologa rodzinnego poszedl zapisac sie ponownie do terapeuty i to juz na 10 stycznia...moze wkoncu dojrzal i doszedl do wniosku ze powinien uczeszczac na terapie? Czas pokaze....widzialam jak trudno bylo mu sie przelamac aby isc umowic te wizyte ale moze tym razem wezmie sie za siebie i ukonczy ta terapie.......pozdrawiam serdecznie. :?: :roll:
adzia
adzia

Poprzednia

Wróć do Kontakty z innymi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość