AKTUALIZACJA DANYCH

Skyp,GG,Tlen,itp.

Moderator: anwaz

AKTUALIZACJA DANYCH

Postprzez Buzz » 11 Wrz 2006, 07:51

Witajcie ! W związku z brakiem możliwości informowania o spotkaniach regionalnych i regionalnych ośrodkach leczenia , proszę wszystkich użytkowników , którzy nie wypełnili we własnym profilu rubryki "skąd" , aby dokonali tego.Oczywiście mam świadomość , że Forum jest ANONIMOWE i nie wszyscy będą sobie życzyli precyzyjnie określać miejsce zamieszkania (zresztą tez jestem tego samego zdania!) , ale do przekazywania informacji regionalnych wystarczy województwo , lub region i o taką informację proszę.Świadomość takiej potrzeby wypłynęła przy powstawaniu nowych mityngów.Aby zaktualizować swoje dane klikamy w górnej części strony na "Profil" , następnie w "Informacje panelu" (nieobowiązkowe , ale bardzo praktyczne) wpisujemy np."pomorskie" , lub "małopolskie" , i to znacznie ułatwia komunikację i możliwość informowania o nowościach w regionie.Buzz(informacyjny)
Awatar użytkownika
Buzz

Miejscowość: pomorskie

Postprzez zbysob » 12 Wrz 2006, 23:16

Czesc Buzz - witamy w klubie wolajacych na puszczy :)
pozdrawiam
Zbyszek
zaprzestalem myslenia :P
Awatar użytkownika
zbysob

Miejscowość: Szczecin

Postprzez Buzz » 12 Wrz 2006, 23:32

Cześć Wszystkim , cześć Zbysob ! Myślę , że zaczęła się , dzięki ogólnopolskim spotkaniom taka fala jedności i porozumienia i jeśli będziemy przynajmniej troszkę znali swoją rejonizację to ułatwi nam wymianę informacji o spotkaniach , miejscach terapii , czy dyżurach prawników.Będę od dziś i ja wołał na puszczy, myślę ,że skutecznie.Buzz(optymista)
Awatar użytkownika
Buzz

Miejscowość: pomorskie

Wróć do Kontakty z innymi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość