Anonimowi Hazardziści w UK

Skyp,GG,Tlen,itp.

Moderator: anwaz

Postprzez asia » 21 Cze 2017, 22:24

Brawo Sowa :-)
Nie wiem co bierzesz, ale też chcę.
Podpisuję się pod Warszawiakiem.
W tym miejscu wpisujemy mądre zdanie albo niemądre, ale za to koniecznie po angielsku.
asia

Miejscowość: Warszawa

Postprzez milo » 22 Cze 2017, 06:20

Witaj, Danielu - na forum hazardzistów .

Nie jest to pierwszy temat o tym, że UK są hazardziści, którzy pragną nie grać. Nie jesteś ani pierwszy ani ostatni. Tematów o tym jest już kilka :)
Wielu już szukało tutaj wsparcia. Wielu je znalazło . Niektórzy właśnie założyli mityngi w UK albo gdzie indziej.
Nic nie stoi na przeszkodzie , byś założył grupę AH w Twoim mieście (materiały są, kontakty znajdziesz tu i na http://anonimowihazardzisci.org/ :)
Spotkania na czacie, skypie itp. .... już od kilku lat jest :) w każdą niedzielę od godziny 20.oo czasu polskiego na chatonic.com.
W każdym razie 25 czerwca jeszcze działa.

Niestety... chatonic.com zamyka się, więc..... poszukamy nowego miejsca, bo ... po prostu to się sprawdza. Jeśli ktoś z czytających potrafi znaleźć takie miejsce w internecie , proszę o pisanie o tym w temacie "mityng internetowy" (w dziale Uzależnienie < Mityngi, spotkania, ośrodki ...)

Przypominam także, ze możesz pisać PW (Prywatne wiadomości) do osób z tego forum (przynajmniej do tych, które sobie tego życzą) i poprosić o nr telefonu, namiary na skyp, gg itp. Ci, co chcą, odpiszą :)
Poczuć siebie
Pokochać...
Awatar użytkownika
milo

Miejscowość: Elbląg

Postprzez Agnieszka1234 » 22 Cze 2017, 06:59

Sowa rulez ! :)
Agnieszka1234

Postprzez PoszukiwaczLeku » 19 Sty 2021, 03:42

Kto z UK i chce porozmawiać zostawiam swój numer, odzywajcie się na WhatsApp. 07466 501115
PoszukiwaczLeku

Re: Anonimowi Hazardziści w UK

Postprzez PoszukiwaczLeku » 07 Sty 2022, 20:40

PoszukiwaczLeku napisał(a):Kto z UK i chce porozmawiać zostawiam swój numer, odzywajcie się na WhatsApp. 07466 501115

Numer na gorze jest nieaktualny. Jeśli ktoś chce być w kontakcie piszcie na priv.
PoszukiwaczLeku

Postprzez Angel1983 » 12 Sty 2022, 15:06

Witam, potrzebuje pomocy, rady , wsparcia!
Od 3 miesiącu wiem ze mąż jest hazardzista po ciężkich bataliach przyznał się do wszystkiego ( 3 lata kłamstw)
Powiedziałam ze pomogę na moich warunkach. Mąż przystał oddał dostęp do konta, zapisał się na terapie oraz warunkiem było zerwanie kontaktu z kolega hazardzista co dla mnie było jednym z ważniejszych kroków ( myśle ze to środowisko nie może służyć osobie która chce się leczyć )? .
Tydzień trwała euforia Umówił się z kolega którym kategorycznie zabroniłam i zaczęła się afera. Od tamtej pory jakby w męża diabeł wstąpił zaczął mnie obwiniać , robić ze mnie zła osobę wśród znajomych i rodziny jak również posunął sie do wysyłania video mojej osoby do byłej żony tylko po to aby w jakiś sposób umniejszać swoje winy.
Nie potrafię zrozumieć takiego zachowania jak również zaakceptować. Mąż przez te 3miesiące nie poczynił żadnych kroków do przody (nie przekonał mnie ze chce o nas walczyć) a zamiast tego skompromitował nasza rodzine wśród rodziny , znajomych jak również w oczach byłej żony.
Jestem bardzo zniesmaczona tym wszystkim co sie wydarzyło i tym ze mąż zamiast brać się w garść i robić wszystko aby nas ratować wolał ze mnie zrobić kata a z siebie ofiarę ( nie powiem bo były wyzwiska , żal, pretensje po tym jak się dowiedziałam ze byłam okłamywana 3 lata ale jak się zachować po takim policzku) to wciąż uważam ze miałam do tego prawo. Po tym wszystkim doszłam do wniosku ze go tak znienawidzilam ze już nie jestem w stanie z nim być.
Chce rozwodu! Mąż ma do mnie pretensje ze wyciągnęłam do niego rękę a potem ja zabrałam. Ja tak nie uważam
Co robić iść dalej w to choć czuje ze mnie wciąż kłamie i nie szanuje czy zakończyć?
Angel1983

Postprzez prema » 13 Sty 2022, 01:25

Część Angel1983.W każdy wtorek w godz 19:30-21:00 jest mityng osób współuzależnionych.Naprawde warto iść. Poznasz inna, lepsza perspektywę na sytuacje w której jesteś, poznasz inne osoby, posłuchasz i pewnie coś usłyszysz. Może poznasz odpowiedz na swoje pytania?
Pozdrawiam serdecznie

Adres
11-12 Ravenna Road,
Putney,
London,
SW15 6AW

PS W kazdy Czwartek o godz 20 w tej samej sali są mityngi anonimowych hazardzistów (otwarte, to znaczy, ze każdy może przyjść i posłuchać a po mityngu porozmawiać). Zapraszam
prema

Miejscowość: Londyn

Poprzednia

Wróć do Kontakty z innymi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość