Moderator: kaśka
Anna_36 napisał(a):Powiedziałam, że chcę natychmiast rozdzielności majątkowej. Zgodził się.
Czy to jest ten kierunek?
Anna_36 napisał(a):Nie chce iść na żadną terapię.
Mało tego – pojechal do siostry i do szwagra, z wyzwiskami, ze się wtrącają , że rozbijają rodzinę, ze dziecko nie będzie mialo przez nich ojca. Itd.
Anna_36 napisał(a):Nie chce iść na żadną terapię.
Anna_36 napisał(a):1. Jaki specjalista orzeka o uzależnieniu? Gdzie się udać? Interesują mnie okolice KONINA. wiecie może coś?
Anna_36 napisał(a):INWENTARYZACJA: dziś przeprowadziłam z mężem rozmowę, gdzie nie wybuchłam płaczem, nie trząsł mi się głos i nie uroniłam ani jednej łzy. Po Waszych postach miałam tylko jedno w głowie. "Nie daj się ponieść emocjom. On się karmi Twoimi hustawkami emocjonalnymi". I poskutkowało. Więcej emocji było u Niego na wierzchu i zbędnych komenatrzy "...jeszcze coś?' co jeszcze? 'o tym już mówiliśmy sześć razy...? Rozmowa była trudna, bo dotyczyła rozpisania przychodów i wydatków (rachunki, kredyty, długi), zmian na kontach, blokad itdSpisaliśmy swego rodzaju porozumienie/kontrakt z planem spłaty (ojjjj długim...)i zobaczymy.czas da odpowiedź - czy to był dobry wybór
Anna_36 napisał(a):Czytając Wasze posty - postanowiłam pójść wydeptaną ścieżką:)
Anna_36 napisał(a):Co do alimentów - mam mieszane uczucia. ....Pewnie jeszcze gdzieś nie dojrzałam do nich wewnetrznie, ale zanim zbiorę materiał dowodowy - to ta myśl dojrzeje. Wiem, że to dla dziecka, które samo nie może tego zrobić.
Anna_36 napisał(a):nie odpuszczę sobie moich ulubionych zajęć z zumby
Anna_36 napisał(a): postanowiłam pójść wydeptaną ścieżką:)
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość