Moderator: kaśka
Aga43 napisał(a):Karola alimenty złóż najszybciej a najlepiej jutro.mi też mąż dobrowolnie dawał kasę ale się "łaskawie"skończyło
Karola5555 napisał(a):W przyszłym tygodniu dowiem się gdzie można uczęszczać na terapie
Karola5555 napisał(a):Niestety wizyta u terapeuty dopiero za dwa tygodnie a mam wrażenie, że czas leci a wcale nie jest lepiej.
Karola5555 napisał(a):Do rozpaczy i szału doprowadzają mnie informacje, że np ma kilka dni wolnego a nie fatyguje się żeby zabrać gdzieś syna, pobyć z nim i wpada tylko na 5min raz w tygodniu.
Karola5555 napisał(a):Jeśli chce widywać syna to musi się powysilać i zorganizować wspólny czas a nie wpadać gdy mu się zachce. Do tej pory drzwi były zawsze otwarte ale koniec z tym.
A skąd masz te informacje ? Jeśli nie chcesz ich otrzymywać, to najlepiej wprost powiedzieć. Wiesz ja miałam podobny przypadek jak mąż z nami nie mieszkał, niby mówiłam, że mnie to nie obchodzi ale chciwie słuchałam jakichkolwiek wieści, nawet sama prowokowałam rozmowy (choć bolało okropnie). Zwyczajnie nie potrafiłam rozmawiać o niczym innym.
Karola5555 napisał(a):czuję że jest już bardzo źle dlatego myślę, że terapia to jedyna szansa by zacząć rozmawiać z ludźmi i na nowo odnaleźć siebie.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość