Złapałaś kontakt z osobą , którą Ci podpowiedziałam ?
Samotność ????
A TERAZ nie jesteś SAMA i SAMOTNA ????
Bożena
Moderator: kaśka
joajoa123 napisał(a):ps. A co sądzicie o trzymaniu pieniędzy. zaproponował mi oddawanie całej wypłaty? żebym to ja trzymała cala gotówkę, a on bedzie sie rozliczal z każdego grosza
joajoa123 napisał(a):chodzi na spotkania 2 razy w tyg AH.
joajoa123 napisał(a):ja ? nic ...
joajoa123 napisał(a):dzialam onlie, mam namiary do kobiet, kotre maja ten sam problem co ja, dzwonimy, rozmawiamy,
joajoa123 napisał(a):mam zwiazane rece, troche sie poddalam,
asia napisał(a):Twarda miłość to mądra miłość. Kochaj, ale nie pomagaj mu tkwić w nałogu.
Nie ulegaj jego manipulacjom, nie spłacaj jego długów, nie tłumacz się za niego, nie przepraszaj za niego. Nie wierz w jego obietnice, że poradzi sobie sam jak również w to, że już nie zagra...
Nie wyręczaj go w obowiązkach. Nie praw kazań, nie błagaj o jego czas i uczucia. Nazywaj rzeczy po imieniu; że kłamie, że gra- nie ubieraj tego w słowa bojąc się , że go zranisz. Nie obiecuj i deklaruj czegoś, czego i tak nie zrobisz. Bądź konsekwentna.
Pozwól mu ponieść konsekwencje grania.
Jeśli podejmie terapię - wspieraj go.
joajoa123 napisał(a): nic to nie zmieni jak pojdzie na pokoj, bo i tak jest bez kasy i pograzy sie calkiem.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości