Moderator: kaśka
goska1205 napisał(a):Wiem ze to nie bylo madre z tym wychowawczym ,ale wtedy obiecywal ze da radę z uzaleznieniem ,a jednak albo oczywiscie dlugi rosna.Ja do pracy sie nie nadaje ,nie funkcjonuje normalnie,zreszta podejmujac decyzje jeszcze wierzylam ze sie uda uratowac rodzine.Poza tym oboje pracujemy na trzy zmiany, albo opiekunka ktorej trzebaby zaplacic albo jedno z nas z dziecmi
goska1205 napisał(a):Ponioslam porażkę, nie poradzilam sobie z uzaleznieniem meza
goska1205 napisał(a):Na terapie chodzilam,do Bona Fides ( osrodek osobom pokrzywdzonym) w mojej miejscowosci
wszystko masz nie sprawdone jedynie wszystko "pewnie" wiesz.goska1205 napisał(a):pewnie zgodzilby sie na przepisanie ale wtedy musialabym do banku zwrocic d
tak to czasem sie odbywa jak chętny zechce (b chce sobie pomóc) to się umówi. Zapewninam Cię ze nie miala Cie dosc Ty to tak odbiałaś na tamten czas i zapewne tlumacząc sobie w ten sposób usprawiedliwiłaś siebie za brak dzialania. Wiem ze trudno podejmowac dzialania bedąc w takim stanie ale po to są pomoce/terapie by podciągnac osoby będace w potrzasku do dzialania i chronienia siebie. Mitingi, terapia inne wspóluzaleznione tez po to są.goska1205 napisał(a):nie umowila terminy tylko cyt" jesli zechce pani do mnie jeszcze przyjsc,to zadzwoni pani ".Moze miala mnie dosc,nie
Norma. On zaś uznał że skoro żona tak się stara to może sobie spokojnie pograć.goska1205 napisał(a): tak naprawde wszystko robilam pod niego,z nadzieja ze zaskoczy i bedzie sie leczyl.
goska1205 napisał(a):Doradzali przepisanie mieszkania ale w drodze podzialu majatku ,a to moglo byc dopiero po rozdzielnosci,na sprawe czekalam prawie 8m-cy
goska1205 napisał(a):A nasze prawo mowi ze jesli pozyczka poszla na zaspokajanie potrzeb rodziny malzonkowie odpowiadaja solidarnie za dlug
goska1205 napisał(a):Chyba jeszcze nie jestem gotowa na rozwod
goska1205 napisał(a):Co za koszmar
goska1205 napisał(a):Do tego maz mna manipulowal,wydawalo mi sie ze sie nie daje ale jednak on wiedzial gdzie uderzac.
goska1205 napisał(a):A i jeszcze ...mąż wczoraj umowil sie na terapie .
goska1205 napisał(a):w srode zamierzam wybrac sie na meeting.
Może być że próbuje Cię obłaskawić czyli klasyczna manipulacja. A może być że zatrybi.goska1205 napisał(a):mąż wczoraj umowil sie na terapie
Jak każda matka Polka jesteś silna i walcząca. a akurat z hazardem wszystko jest na opak : walka - to nie walczenie, pomaganie- to niepomaganie . I tak od razu do głowy nie wchodzi.goska1205 napisał(a):Dlaczego dopiero teraz zaczynam czytac ze zrozumieniem?
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości