Moderator: kaśka
A banku nie odkryłaś jeszcze ?asia549 napisał(a):odkryłam ze zniknęły pieniądze które zbierałam 2 lata dla dzieci miałam w planach podarować im na 18-ste urodziny większa kwotę ale było tez dla mnie zabezpieczenie.
Skoro wiedział to powinien te konsekwencje ponieść.Bo inaczej będzie wiedział to co dotychczas- co bym nie zrobił to kochana/głupia żona i tak weźmie na klatę.A wspieranie nie polega na uleganiu manipulacji bo za rok , półtora będzie jeszcze gorzej.asia549 napisał(a): dużo uzależnionych sięga z powrotem do nałogu i żeby nie zostawiać takie osoby same i żeby okazać im wsparcie i tu pojawia się mój mętlik wyprosił szanse 2 lata temu wiedział jakie będą konsekwencje więc jak mam go wspierać nie opuszczać skoro takie mam granice?????
A banku nie odkryłaś jeszcze ?chłop ze wsi napisał(a):asia549 napisał(a):odkryłam ze zniknęły pieniądze które zbierałam 2 lata dla dzieci miałam w planach podarować im na 18-ste urodziny większa kwotę ale było tez dla mnie zabezpieczenie.
PiotrSambor napisał(a):to on gra sam i nie na gieldzie tylko tam gdzie zawsze
asia napisał(a):Gra na całego i sprzedaje Ci bajki. To myślę.
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość