Moderator: kaśka
asia549 napisał(a):czyli dobrze obstawiałam ze taka wersja może być.
asia549 napisał(a):Wiem czego nie chce wiem czego chce a ciężko to zrealizować.
asia549 napisał(a):Wiem ze to kwestia decyzji ale aby podjąć taka ostateczna potrzebuje nabrać więcej sił i uspokoić emocje bo czasem jak o tym wszystkim myśle to łezki same się cisną.
i tu jest sedno wszystkiego jak Twoje zycie wyglądało i co teraz trzeba zrobic, tylko zadbaj o zabezpieczenie i czemu chcesz czekac na po wakacjach? Bo zapowiedzi ze cos sie zrobi brzmią jak dzieci ktore mowią "zaraz zrobie" ...asia549 napisał(a):pewnie ze umiem sobie sama radzić z dzieciakami przecież 13 lat byłam z tym sama.
, chory jest , niech sobie jeszcze spokojnie pogra.asia549 napisał(a): nie chce mu dowalać
. Tak, poszłam od razu na terapię jak dowiedzialam.się(tzn zapisalam od razu, ale na termin czekalam)ze moj mąz jest hazardzistą i przegrał kasę wartosci naszego mieszkania. Po prostu weszłam na forum i zrobilam to co radzily osoby, ktore to wczesniej przeszly. Zrobilam to by ratowac siebie, bo psychicznie bylam rozsypana. I to byla najlepsza decyzja jaką moglam podjąc-terapia a zabezpieczenie finansowe daje mi komfort życia.asia549 napisał(a):ze od razu poszli na terapie dla współuzależnionych
tojatoja napisał(a):Żaden rozwód, nikt tak nie pisze po prostu w związku z hazardzistą trzeba się zabezpieczyc zawczasu. Ja tak zrobiłam, papiery o rozdzielnosc i alimenty lezą w domu a z męzem hazardzistą jestesmy dalej razem.. Tak, poszłam od razu na terapię jak dowiedzialam.się(tzn zapisalam od razu, ale na termin czekalam)ze moj mąz jest hazardzistą i przegrał kasę wartosci naszego mieszkania. Po prostu weszłam na forum i zrobilam to co radzily osoby, ktore to wczesniej przeszly. Zrobilam to by ratowac siebie, bo psychicznie bylam rozsypana. I to byla najlepsza decyzja jaką moglam podjąc-terapia a zabezpieczenie finansowe daje mi komfort życia.asia549 napisał(a):ze od razu poszli na terapie dla współuzależnionych
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości