Moderator: kaśka
poznajmy się , mam na imię Marek.NATALIA45 napisał(a):nie znam faceta ktory chetnie pojdzie do lekarza jak sie cos dzieje
Miałem tak , na początku terapii dziennej , takie skoki ciśnienia i to bardzo wysokie i był ze mną tam gość co sobie mierzył codziennie ciśnienie , więc ja z nim mierzyłem i po tygodniu odkryłem , że skoki ciśnienia wiążą się z moim dzienniczkiem głodu i to bardzo.Gdy miałem głód gry ciśnienie wysokie , gdy nie , niskie.... ale myślę , że dorosła osoba , skoro się źle czuje , sama wie , że trzeba iść do lekarza , bez opieki....NATALIA45 napisał(a):.Dwa dni moj maz mial bardzo wysoie cisnienie i bardzo zle sie czul
Chyba za swojego faceta nie zemdlejesz , a może ?NATALIA45 napisał(a):chyba nie znam faceta ktory chetnie pojdzie do lekarza jak sie cos dzieje,czy jest uzalezniony czy nieoni sie nawet na widok igly mdleja
To proste , poszedłem na terapię dzienną i chodziłem na tyle mityngów , na ile dałem radę dotrzeć.A Ty chodzisz na mityngi?ab napisał(a): Natomiast nadal mam problem z konstruktywnym spędzaniem czasu wolnego. "Zwykłe" rozrywki bez tego "dreszczyku emocji' szybko mnie nudzą. W związku z tym chciałem zapytać czy też przez to przechodziliście i czy macie na to jakieś sposoby?
ab napisał(a):"Zwykłe" rozrywki bez tego "dreszczyku emocji' szybko mnie nudzą
ab napisał(a):czy macie na to jakieś sposoby
Wróć do Pytania dotyczące zdrowienia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości