ab napisał(a):Od 23 listopada nie gram, byłem na dwóch wizytach. Na sierpień mam umówioną indywidualną terapię.
Czyli rozumiem, jedna wizyta na miesiac?a co do sierpnia z leczeniem?
Moderator: kaśka
ab napisał(a):Od 23 listopada nie gram, byłem na dwóch wizytach. Na sierpień mam umówioną indywidualną terapię.
Właśnie mam problem z cytowaniem kogos juz z poprzedniej stony-dlatego kopiuje tekst i tak wychodzi.Podpowiedzcie jak cytowac kogos z innej strony np pierwszego postu?dzieki z goryzbysob napisał(a):Artur - uzyj cytatu bo czytajac twojego posta troche sie zagubilem po pierwszych dwoch zdaniach bo to byly kawalki z samego poczatku tego tematu
Podpowiadamartur0407 napisał(a):Podpowiedzcie
ab napisał(a):Lekarz powiedział, że każdy może sam decydować o tym jak chce wychodzić z uzależnienia i nie zgadza się z takim postawieniem sprawy, że bez mitingów nie da się z tego wyjść
ab napisał(a):dlatego że w moim życiu hazard nie wyrządził wielkich szkód
ab napisał(a):że teraz będę zajęty ( matura ), uznaliśmy, że to może zaczekać.
ab napisał(a):A Mama stwierdziła ( moim zdaniem słusznie ), że na miting nie warto iść, ponieważ mogę tam spotkać ludzi którym hazard zrujnował życie i poczuć się lepiej, dlatego że w moim życiu hazard nie wyrządził wielkich szkód
a nie pomyśleliście że możesz tam spotkać ludzi takich samych jak ty którzy mogą się podzielić już swoim doświadczeniem i przez to pomóc tobieab napisał(a): A Mama stwierdziła ( moim zdaniem słusznie ), że na miting nie warto iść, ponieważ mogę tam spotkać ludzi którym hazard zrujnował życie i poczuć się lepiej, dlatego że w moim życiu hazard nie wyrządził wielkich szkód ( nie zaprzeczam, że pewne szkody wyrządził ).
ab napisał(a):ponieważ mogę tam spotkać ludzi którym hazard zrujnował życie i poczuć się lepiej
zbysob napisał(a):Artur - uzyj cytatu bo czytajac twojego posta troche sie zagubilem po pierwszych dwoch zdaniach bo to byly kawalki z samego poczatku tego tematu
ab napisał(a):pani psycholog, która stwierdziła, że mogę nie być uzależniony
ab napisał(a):uzyskałem mądre wsparcie od mojej Mamy
Co Ty masz z tą Mamą i tymi "terapeutami"?Powyżej opisujesz książkowy przykład (własny przykład) utraty kontroli i chcesz czekać aż "problem wróci"? To Ci podpowiem , że problem nie wróci , bo Ty go masz w sobie.ab napisał(a):nie byłem jeszcze na żadnym i nie planuję tego w przyszłości. Rozważałem taką opcję, rozmawiałem o tym ze swoim terapeutą i z moją Mamą.
Wróć do Pytania dotyczące zdrowienia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość