Moderator: kaśka
Rozdraznienie z jednej i drugiej strony,kłotnie czeste i zazwyczaj o byle co,ale.....TO już było i nie wracailonka307 napisał(a):Jak było w waszych związkach, w relacjach z partnerami?
WARTOilonka307 napisał(a):Czy warto czekać?
madz napisał(a):Nie wiem co mam o tym myslec co robic.Proszę o podpowiedz z góry dziękuję
Ktoś kto nie chce pomocy a nawet jest w pewnym stopniu "dumny" że na terapii grał w karty i pił piwo nie zasługuje na to aby dotrzymywać zobowiązań. Nie możesz go "nieść na plecach" bo szybko się zmęczysz.madz napisał(a):skoro zdecydowałam sie na to ze pomogę mu muszę tez powoli ufac a przede wszystkim byc przy nim i wspierac
powiedz mu o tym że nie zgadzasz sie na takie jego zachowanie, traktowanie ciebie i że jego choroba nie tłumaczy jego wulgarności. Jeżeli chce nadal postępować w ten sposób to niech sobie radzi sam.madz napisał(a):Nie wiem co mam o tym myslec co robic.
Jak dla Mnie to objaw glodu hazardowego u Twojego partnera.Ja tak miałem ,,od euforii po pianę z ust,,-nigdy nic po środku.Dwa kolory uznawałem -czarny albo bialy.A są inne przecież.madz napisał(a): ciągle krzyczy na mnie klnie jest taki jak kiedys takie mam wrazenia jak był tu i grał.
madz napisał(a):Wiem ze skoro zdecydowałam sie na to ze pomogę mu muszę tez powoli ufac a przede wszystkim byc przy nim i wspierac dzis zastanawiam sie czy to ma sens czy to normalne podczas terapi takie zachowania?
zbysob napisał(a):Wzajemne pretensje (brak akceptacji partnera WRAZ z jego ulomnosciami w naszym rozumieniu) oraz niepozalatwiane sprawy powoduja ze nie ma porozumienia.
zbysob napisał(a):Pytanie tylko czy chcecie?
Wróć do Pytania dotyczące zdrowienia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości