Moderator: kaśka
" wszystko jest trudne zanim stanie się proste . " Najłarwiej odciąć się materialnie ; duchowo (mentalnie , umysłowo) - warto powalczyć ; emocjonalnie -... A jakie jest następne pytanie ? Jestem ch******** ciekawy...marta79 napisał(a):To jest naprawdę cholernie trudne
Pozytywna napisał(a):nie dałam mu też zbytnio dojść do głosu, nie chciałam go słuchać. Po prostu odciełam się od tego wszytskiego, robiłam swoje. I w tym momencie moje pytanie, czy to jest normalne i ok że on nie szuka rozmowy? że nawet nie zapyta jak ja się czuję? nie ukrywam, że trochę mnie to boli, że się nie stara.
Pozytywna napisał(a):, czy to jest normalne i ok że on nie szuka rozmowy? że nawet nie zapyta jak ja się czuję? nie ukrywam, że trochę mnie to boli, że się nie stara.
Pozytywna napisał(a): Zapisał się na terapie i bardzo skupia się na sobie- na pisaniu w dzienniczku uczuć, rozwiązywaniu jakiś zadań itd. A ja czuję się dziwnie, nieswojo.
Wróć do Pytania dotyczące zdrowienia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość