Po co mi forum?

Moderator: kaśka

Po co mi forum?

Postprzez forest » 28 Sty 2014, 23:49

Ostatnie przepychanki słowne, niechciane emocje związane z moim byciem na forum skłaniają mnie do zastanowienia nad sensem mojego tu istnienia:) ... Poczulem sie atakowany, niezrozumiany i zaatakowany, sam zachowalem sie niegrzecznie i zastanawiam sie po co??? Po co mi albo komu innemu i na co? ... Taki temat zarzucam sam uważając , że może powinny być jakieś cele : nieść posłanie nr 1? Wspierać się? Szanować? Oczywiste poniekąd ... Ale to moje zagalopowanie w pyskowaniu i slownych utarczkach, rany i obrażenia skłaniają do zastanowienia.

Nie bardzo lubie komunikowanie sie przez forum, z ludzmi ktorych nie znam. W 4 oczy idzie mi lepiej. Co moge dać a co wziąć z tego forum? Nic juz nie wymysle spie prawie. Dobranoc
forest

Miejscowość: Łódź

Po co mi forum?

Postprzez KIT » 29 Sty 2014, 09:30

Forum, jak to forum służy dyskusji. Gos dyskusji dotyczy co oczywiste uzależnienia od hazardu i wszystkiego co się z tym wiąże. Jest też dział hyde park, gdzie tematy są przeróżne. Sam decydujesz w jakiej dyskusji chcesz brać udział i w jakiej formie. Odpowiadasz jedynie za to co i jak sam piszesz, a nie za innych.
Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte
KIT

Miejscowość: koło Białegostoku

Po co mi forum?

Postprzez milo » 29 Sty 2014, 20:22

Zgadzam sie :) Sam decydujesz, w jakim temacie i co piszesz.... ja np. mnóstwo tematów czytam i "lecę dalej", bo nie wszystkie tematy są dla mnie, nie na wszystkim się znam , a przeczytać chcę, bo może cos ciekawego, nowego się dowiem. Dyskusje ... hm.... chyba już mi się nie chce dyskutować.... juz wiem, ze nie mam zawsze i wszędzie racji.... bo racja jest jak d.u.p.a - każdy ma swoją :) i niech se ma :) bo ja tez mogę ja mieć, ale czy zaraz musze ja udowadniać? po co? komu?
Pozdrawiam cieplutko :)
Poczuć siebie
Pokochać...
Awatar użytkownika
milo

Miejscowość: Elbląg

Po co mi forum?

Postprzez romekgg » 29 Sty 2014, 20:34

milo napisał(a):. bo racja jest jak d.u.p.a - każdy ma swoją i niech se ma

odemnie dostajesz lajka , piateczke czy takie cóś . Zapomniałem o tym porównaniu :mrgreen: a jest swietne .
Zdałem sobie sprawę jak mało zależy od nas a jak dużo od Siły Wyższej
Awatar użytkownika
romekgg

Miejscowość: małopolska

Po co mi forum?

Postprzez forest » 31 Sty 2014, 01:08

Właśnie uczę się ostatnio szanowania i pozwalania komuś mieć inne zdanie nawet jak nie ma racji. Zauważyłem że zadziałało to i w drugą stroneę , czyli: nie dotyka mnie tak mocno jak ktoś mnie krytykuje , atakuje, chcąc udowodnić że nie mam racji:) zapomniałem, że to tak działa:) super , ciesze sie
forest

Miejscowość: Łódź

Po co mi forum?

Postprzez KIT » 31 Sty 2014, 13:54

Jest jeszcze trudniejszy etap: dopuszczenia możliwości, że ten co nie ma racji, może ją jednak mieć (w oderwaniu od tematów poruszanych w "wątku lajtowym") :P
Na pewno nie wszystko, co warto, to się opłaca, ale jeszcze pewniej nie wszystko, co się opłaca, to jest w życiu coś warte
KIT

Miejscowość: koło Białegostoku

Po co mi forum?

Postprzez Sowa » 31 Sty 2014, 15:10

KIT dziękuję, że to napisałeś :-) czyli nie mam skrzywienia w rozumieniu Foresta :-)
Dla mnie, Forest, śmiało możesz konkurować z Kalim.
Awatar użytkownika
Sowa

Miejscowość: polska

Po co mi forum?

Postprzez romekgg » 31 Sty 2014, 15:26

KIT napisał(a):Jest jeszcze trudniejszy etap: dopuszczenia możliwości, że ten co nie ma racji, może ją jednak mieć

A ty wogóle dopuszczasz taka ewentualność do swoich poglądów ? :P
Sowa napisał(a): śmiało możesz konkurować z Kalim.

podobno złość piękności szkodzi a czy złośliwy język też ?
Zdałem sobie sprawę jak mało zależy od nas a jak dużo od Siły Wyższej
Awatar użytkownika
romekgg

Miejscowość: małopolska

Po co mi forum?

Postprzez asia » 31 Sty 2014, 15:46

To nie złość Romku. To raczej złośliwość. A ta jest cechą ludzi inteligentnych :)
W tym miejscu wpisujemy mądre zdanie albo niemądre, ale za to koniecznie po angielsku.
asia

Miejscowość: Warszawa

Po co mi forum?

Postprzez jaro » 31 Sty 2014, 19:46

To musisz byc bardzo inteligentna :mrgreen: :wink:
jaro

Po co mi forum?

Postprzez asia » 31 Sty 2014, 19:51

I vice versa skoro już się tak komplementujemy :-)
W tym miejscu wpisujemy mądre zdanie albo niemądre, ale za to koniecznie po angielsku.
asia

Miejscowość: Warszawa

Po co mi forum?

Postprzez Sowa » 31 Sty 2014, 20:04

Ja jestem złośliwa tylko dla wybranych :-P Ale mogę przestać być złośliwa, wystarczy poprosić o ten przywilej :wink:
za zgodność z oryginałem
Awatar użytkownika
Sowa

Po co mi forum?

Postprzez jaro » 31 Sty 2014, 20:14

To ja nie poproszę :wink:
jaro

Po co mi forum?

Postprzez zbysob » 31 Sty 2014, 22:17

forest napisał(a):pozwalania komuś mieć inne zdanie nawet jak nie ma racji

cudne Forest, wydrukuje w duzym formacie i na lodowke zebym codziennie rano czytajac mogl sie przygotowac do zycia. Naprawde bomba :D
zaprzestalem myslenia :P
Awatar użytkownika
zbysob

Miejscowość: Szczecin

Po co mi forum?

Postprzez Sowa » 01 Lut 2014, 02:33

jaro napisał(a):To ja nie poproszę :wink:

a mogło być tak ciekawie... :wink:
za zgodność z oryginałem
Awatar użytkownika
Sowa

Następna

Wróć do Pytania dotyczące zdrowienia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość