Mój mąż hazardzista

Moderator: kaśka

Mój mąż hazardzista

Postprzez tojatoja » 09 Lut 2020, 12:11

Ewelina283 napisał(a):Może to śmieszne, ale czuję w pewnym stopniu ulgę, że zaczynam żyć i robić coś dla siebie.

Sama do tego doszłaś, swoją pracą, mądrymi decyzjami i podejściem . Powodzenia
tojatoja

Mój mąż hazardzista

Postprzez Ewelina283 » 01 Sty 2021, 22:49

Minął trochę więcej niż rok. Wróciłam do swojego pierwszego posta. Tyle się zmieniło w tym czasie. Rozwiodłam się, zaczęłam żyć swoim życiem. Dowiedziałam się o sobie tylu rzeczy, że chyba przez całe swoje życie tyle się nie nauczyłam. Dziś, z perspektywy czasu mogę potwierdzić, że decyzje podjęte przeze mnie były mądre. Współuzależnienie pozostanie ze mną z pewnością jeszcze długo, ale meetingi, rozmowy z innymi współuzależnionymi robią swoje. Moja historia jest świadectwem tego, że się da. Nie wyobrażałam sobie życia bez ex męża, a po roku nie wyobrażam sobie jak miałabym w ogóle dalej żyć w tych kłamstwach. Z początkiem nowego roku życzę wszystkim mądrych decyzji i odwagi do wprowadzania zmian w swoim życiu.

Pozdrawiam
Ewelina
Ewelina283

Mój mąż hazardzista

Postprzez zbysob » 06 Sty 2021, 09:17

Gratuluję Ewelina , dobry ruch i nagroda niemal natychmiastowa :D
zaprzestalem myslenia :P
Awatar użytkownika
zbysob

Miejscowość: Szczecin

Mój mąż hazardzista

Postprzez Agnieszka1234 » 08 Sty 2021, 10:18

Ewelina283 napisał(a):Współuzależnienie pozostanie ze mną z pewnością jeszcze długo

E tam, to wcale nie takie pewne. Robisz co trzeba i masz efekty. Fajnie o nich przeczytać Gratuluję :)
Agnieszka1234

Poprzednia

Wróć do Mój partner jest Hazardzistą

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości