Czy w ogóle jest sens walczyć o hazardzistę...?

Moderator: kaśka

Postprzez martap » 22 Lut 2021, 22:16

Ewelina283 napisał(a):Martap jestem ciekawa jak Twoje samopoczucie, daj znać. A jeśli chciałabyś zajrzeć na mitingi online haz-anon to daj znać, przekażę Ci zaproszenie na discord.

Hej. Trochę mnie tu nie było. Wzięłam się za siebie. Pozew o rozdzielność złożony miesiąc temu. Chodzę na terapie. Mam w końcu cudowną terapeutkę, która stopniowo pokazuje mi szersze horyzonty. Niby to takie proste, że aż głupio było wcześniej nie dostrzegać różnych rzeczy pomimo wiedzy. Wiedziałam, że mam problem z nadkontrolą, ale nie zdawałam sobie sprawy, że tak wiele rzeczy się z tym wiąże. Czuje się co raz silniejsza. Bardzo staram się nad sobą pracować, swoimi reakcjami, zachowaniami. Małymi krokami przestaje kontrolować, mówię o oczekiwaniach i przestałam przejmować się problemami męża. Założyłam, że zmiana musi wyjść od niego. Za kilka dni się wyprowadzam. Powolutku przestaje uzależniać swoje życie od niego. Oddaje mu odpowiedzialność za własne czyny. Ostatnio czuje, że im mniej się nim interesuje tym bardziej w nim coś pęka, ale nie pytam, nie wnikam, nie namawiam na leczenie. Czuję się z tym dobrze. Chcę pracować nad pokochaniem samej siebie. Pracuje nad tym, że mam prawo popełniać błędy i nie muszę być idealna. Są też chwile słabości, ale to dopiero moje początki dbania o siebie, mam nadzieję, że z czasem będę co raz silniejsza :). Bardzo chętnie skorzystam z mitingów w zależności kiedy one się odbywają (?).
Pozdrawiam :)
martap

Postprzez Ewelina283 » 25 Lut 2021, 15:31

Mitingi odbywają się we wtorki od 20 do 22 i soboty od 10.30 do 12.30. Wysyłam Ci zaproszenie na priv :)

Ewelina
Ewelina283

Re: Czy w ogóle jest sens walczyć o hazardzistę...?

Postprzez martap » 27 Lut 2021, 14:44

Ewelina283 napisał(a):Mitingi odbywają się we wtorki od 20 do 22 i soboty od 10.30 do 12.30. Wysyłam Ci zaproszenie na priv :)

Ewelina

Dziękuję, postaram się skorzystać we wtorek :)
martap

Poprzednia

Wróć do Mój partner jest Hazardzistą

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości