Fitness World 2019

Moderatorzy: anwaz, admin, krzysiek36

Fitness World 2019

Postprzez pavko » 19 Wrz 2020, 16:18

Już nie próbują ściągać z konta kasy, ale wciąż czekam na odpowiedź. Na stronie www po zalogowaniu dalej jest jak było, czyli opłać za czerwiec, lipiec i 10 zł za monit.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2019

Postprzez pavko » 20 Wrz 2020, 09:52

Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2019

Postprzez Aga43 » 26 Wrz 2020, 22:45

Cześć pavko.Zbiory super.Smacznego.
Aga43

Miejscowość: Toruń

Fitness World 2019

Postprzez Sowa » 29 Wrz 2020, 21:14

Piękne grzybki, na co poszły?
za zgodność z oryginałem
Awatar użytkownika
Sowa

Miejscowość: polska

Fitness World 2019

Postprzez pavko » 09 Paź 2020, 18:42

Sowa napisał(a):Piękne grzybki, na co poszły?

W wolnej chwili opiszę.

Teraz inny problem, nie wiem jak to jest, ale każdy chce mi coś dać. Trudno odmówić, więc jak się zachować ?. Powiem, że nie lubię tego, ale jak odmówić ?.Ciasto, czekolada, jakieś wypieki, mówię "nie dzięki nie jadam słodyczy" choć to nieprawda. Pielęgniarka daje mi kawę, opiekunka praliny i pyta jaką kawę piję. Już wiem o co chodzi, więc odpowiadam nie piję żadnej kawy, to jaką pije ojciec. W lesie to samo, dam panu to i to. Proszę kurki, ma pan prawdziwka ja tylko przejazdem rowerem, to maślak, może pan weźmie ehhhh ?!. Nie lubię brać czegokolwiek od kogoś, ale jak odmówić ? Acha masz cukiereczka, cóż biorę, podziękuję i tyle.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2019

Postprzez Sowa » 09 Paź 2020, 23:46

Pavko, przecież to miłe jest, czemu nie chcesz?
za zgodność z oryginałem
Awatar użytkownika
Sowa

Miejscowość: polska

Fitness World 2019

Postprzez zbysob » 10 Paź 2020, 07:01

Bo tak naprawdę to trudniej jest nauczyć się brać niż dawać. Jakiś taki mechanizm psychologiczny się uruchamia że jak dajesz coś to czujesz się "lepszy" a jak bierzesz to "gorszy" . Zwłaszcza w sferze materialnej. Ale to doskonałe "ćwiczenie praktyczne" w dwóch wymiarach : brania bez poczucia niższości oraz asertywności w odmawianiu. Taki łoś and go :)
zaprzestalem myslenia :P
Awatar użytkownika
zbysob

Miejscowość: Szczecin

Fitness World 2019

Postprzez pavko » 12 Lis 2020, 22:09

Upadli, może i dobrze. Do tej pory przychodzą mi powiadomienia z banku o próbie ściągnięcia kasy. Kontakt zerowy w główną siedziba firmy, raz ktoś odpisał i tyle. Na reklamację nie dopowiedzieli, a kasę ściągać chcieli.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2019

Postprzez pavko » 20 Gru 2020, 09:57

Z oficjalnej strony...

"Mamy dobre wieści: udało się, wracamy do gry!
Pozyskaliśmy bardzo interesującego inwestora strategicznego. Medicover, czyli firmy, która od 25 lat zapewnia opiekę medyczną dla firm na polskim rynku. To również właściciel operatora pakietów sportowych OK System, która pozwala pracownikom na korzystanie z dobrodziejstw siłowni, aquparków, basenów, szkól jogi i tańca, kręgielni czy torów gokartowych

Dzięki takiemu wsparciu mamy możliwość ponownie otworzyć nasze kluby!"

Takie info znalazłem na stronie wchodząc w mój status klienta.

Kilkanaście dni temu dostałem maila z firmy windykacyjnej za Fitness World. Dołączono do niego fakturę za moje rzekome zadłużenie. Kwota (119) nie duża, ale jak płacić za coś czego nie ma. Na samej fakturze od razu był błąd, że umowa zawarta w połowie lutego 2020. Zadzwoniłem grzecznościowo i porozmawiałem z panią, która się podpisała na tej fakturze. Najpierw spytałem skąd wzięła się taka kwota i za jaki to jest okres. Odpowiedź trochę mnie rozbawiła, bo dowiedziałem się, że to za wrzesień i październik 2020 gdzie klientem ich nie byłem od maja 2020. Wszytko opowiedziałem, kiedy wypowiedzenie, kiedy je przyjęli, że była reklamacja, jedna na maila do lokalnego klubu a druga listowna do głównej siedziby klubu. Jeszcze trochę porozmawialiśmy, pani poprosiła o dokumenty. Nie wysłałem, odpowiedziałem, że całą korespondencję posiada FW. Opowiedziałem, że wtedy nie mieli ani numeru telefonu ani maila (teraz jest) do głównej siedziby. Rozmowa była długa, a na koniec pani standardowo jak to w windykacji spytała czy odmawiam spłaty zadłużenia :D . Odpowiedziałem przecież nie ma żadnego długu to jak mogę odmówić spłaty?. Później dostałem maila, żeby napisać do klubu i to wyjaśnić. Powiedziałem, że ja już dużo z klubem korespondowałem, ale nikt nie odpowiadał a klub posiada całą korespondencję i już więcej pisać nie mam zamiaru. Opowiedziałem jeszcze co wynika z braku odpowiedzi na moją reklamację. Na drugi dzień otrzymałem odpowiedź na maila z Fitness World, że moja umowa zakończyła się w maju i saldo wynosi 0 pln :D . W dwa dni dzięki windykacji załatwiona została sprawa, która trwała kilka miesięcy. Koleżanka z pracy ma podobnie, powiedziała, że nie zapłaci. Tylko tyle, że ona złożyła wypowiedzenie bezpośrednio w klubie i... je gdzieś zapodziała.

Życzę wszystkim Zdrowych i Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2019

Postprzez pavko » 23 Mar 2021, 00:20

Działo się, ciśnienie 255/155 :shock: :shock: :shock: .
Awatar użytkownika
pavko

Re: Fitness World 2019

Postprzez chłop ze wsi » 23 Mar 2021, 06:59

Thrillery powinieneś pisać.
Ciekawie budujesz(nomen omen) napięcie.
Pisz częściej. Wyraźnie Tobie służyło a mi fajnie czytało.
powodzenia
chłop ze wsi

Fitness World 2019

Postprzez pavko » 23 Mar 2021, 07:22

Tak było wczoraj w przychodni a dziś jestem w domu. Poszukam ciśnieniomierza Omron M3 (rękaw 22-42) lub takiego jak mają w przychodni.
Awatar użytkownika
pavko

Fitness World 2019

Postprzez pavko » 24 Mar 2021, 20:24

Kupiłem Omron M3, mierze ciśnienie sam. Ogólnie to mi napisali, że się nie leczyłem. Najlepszy tekst lekarki z przychodni to był taki "a po co" gdy zapytałem o L4. Dzień wcześniej poniedziałek na mus, że mam iść na cito na SOR (wypisała świstek) a we wtorek taki tekst. W ogóle ta lekarka ########### ocenzurowałem. Fakt, stara się wyleczyć, ale jej podejście, teksty, rozmowa... Nieważne, a na tamto odpowiedziałem, przecież nie poszedłem do pracy. A ona " l4 na jeden dzień?" dalej było jeszcze lepiej.
Awatar użytkownika
pavko

Poprzednia

Wróć do Drogi wyjścia z uzależnienia

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości