Forum Hazardziści, Hazard - Uzależnienie Strona Główna Forum Hazardziści, Hazard - Uzależnienie
forum dla osób uzależnionych,współuzależnionych oraz zainteresowanych tym problemem.

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Mityngi w Katowicach?
Autor Wiadomość
berni74 
haz

Wysłany: 20 Lipiec 2010   

CHCE jestem hazardzistką i doskonale rozumiem co przeżywasz. Przeszłam to jakiś czas temu. Strasznie bałam się reakcji mojego męża jak mu powiem całą prawdę czy mnie nie zostawi lub nie będzie wielkiej awantury, a może się obrazi i nie będzie odzywał? Takie różne myśli mi przychodziły, ale cięzko było mi pomyśleć, że mnie będzie wspierał i będzie przy mnie. Reakcja mojego męża była spokojna bo widział jak mna targają emocje, powiedział spokojnie, że sobie z tym wszystkim poradzimy tylko żebym już nie grała. Powiem Ci jedno nie będziesz wiedziała jak zareaguje dopóki mu nie powiesz, a nasza chora wyobraźnia potrafi płatać figle.

POZDRAWIAM I ODWAGI

chce 
chce

Jestem bardzo ciekawa jak przeprowadziłaś taką rozmowę i czy od razu.Czy mąż się wcześniej domyślał ,że grasz? Mój nie ma zielonego pojęcia...niestety :cry: Cieszę się,że do mnie napisałaś :smile:

człowiek1000 
DDH też

Koleżanko, a nie pomyślałaś o tym ze powinno być lżej przy wyjawianiu prawdy z powodu uzależnienia męża ? Mąż jest chory ( alkoholizm ) i jesteś z nim mimo tego. Przez to powinno być raźniej, a ty od razu o awanturze myślisz.

Arek 

Miting w Katowicach miał powstac już jakiś czas temu.Dopiero teraz osoba za to odpowiedzialna uznała że jest to najlepszy czas do tego żeby miting powstał.Miting założyc jest prostą sprawą,ciężej jest ten miting utrzymac przy życiu.Parę mitingów już w Polsce jak szybko powstało,tak szybko zniknęły.Też się zastanawiałem dlaczego w tak dużym mieście jak Katowice nie ma mitingu,już nie długo pewnie powstanie.Lepiej pużno niż wcale.

berni74 
haz

Wysłany: 21 Lipiec 2010   

chce napisał/a:
Jestem bardzo ciekawa jak przeprowadziłaś taką rozmowę i czy od razu.Czy mąż się wcześniej domyślał ,że grasz?

Rozmowe przeprowadziłam gdy byłam w stanie psychicznego wyczerpania i nie miałam siły tego dłużej ciągnąć. Płakałam i mówiłam, a czy mąż się domyślał to nie wiem do tej pory, nie pamietam za wiele co on mówił oprócz tego, że DAMY SOBIE RADE a te słowa były tak ciepłe i spokojne, że kamień spadł z serca.

POZDRAWIAM

ps. Napisałam Ci na pw więcej.

adi

Mam pomysl na 2 miejsca w Katowicach, sezon jest urlopowy, w jednym miejscu decyzja moze byc podjeta po 1.08 w drugim po 15.08. Dam znac jak sie sprawy maja.

Witam Cie Zuzek, kiedy mozemy Cie zobaczyc najwczesniej na Slasku?:)

Jarek, z ostatnich miesiecy jestem usprawiedliwiony, wiesz. Jak Bog da zdrowie to sie w Kielcach tez zobaczymy:-)

Marek z 3miasta 

Wybaczcie, że wtrącam się ale - Adi zrobiłeś mi wielką radochę, że odezwałeś się :-)
Pozdrowienia!

anwaz 
junior admin

Mi też działaj Adaś, jak będę żył to przyjadę na ten pierwszy miting.
Pozdr...anwaz....

chce 
chce

Wysłany: 25 Lipiec 2010   

Specjalnie podnoszę temat bo lipiec się już prawie kończy i czekam z niecierpliwością na jakieś wieści o mityngach w Katowicach Adasiu :lol:

adi

Wysłany: 30 Lipiec 2010   

Witaj czekam na powrot z wakacji osob zajmujacych sie salkami. Dam znac jak bede cos dalej wiedzial. Pozdrawiam

chce 
chce

Wysłany: 19 Sierpień 2010   

??? Czy coś się zmieniło???

artur0407 

Wysłany: 19 Sierpień 2010   

a u Ciebie?Powiedzialaś mężowi???Pozdrawiam

chce 
chce

Wysłany: 21 Sierpień 2010   

Wiem ,że to znowu będzie wyglądało ,że się tłumaczę...Mąż jest bardzo chory ma zaostrzenie, miał iść do szpitala ale załatwiliśmy znajomą pielęgniarkę i podaje mu kroplówki w domu....więc nie powiedziałam...niestety...Nie gram już prawie drugi miesiąc...
Pozdrawiam...miło ,że ktoś o mnie tu jeszcze pamięta:)

zbysob 

Wysłany: 21 Sierpień 2010   

No to gratulacje - a napisz jakie warunki musza byc spelnione zebys jednak powiedziala. Tak czarno na bialym - w odpowiednim czasie sobie przeczytasz i "sru" :)

sloniubb 
sloniubb

Wysłany: 28 Sierpień 2010   

Z chęcią przejade się na miting do Katowic. Pozdrawiam z Bielska-Białej

Odpowiedz do tematu