Moderatorzy: anwaz, admin, krzysiek36
W takim razie faktycznie niepotrzebnie się zmartwiłemmoniaaa napisał(a): dziewczyny z Haz-anon dbają o mnie na bieżąco i wierzcie mi, że czuję się coraz lepiej
Świetnie.Tak trzymaj Monia.Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia i Pogody Duchamoniaaa napisał(a): a o siebie dbam, terapia i miting (jak tylko nie muszę być w pracy)
No , to stosuj list alkoholika , to bardzo podobne ... http://www.alkoholizm.akcjasos.pl/d35.phpmoniaaa napisał(a): list stosowałam w stosunku do mężateraz nie muszę bo żyje w swoim świecie w innym województwie a syn ledwo skończył 18 lat i w ciągu dwóch miesięcy wpadł po uszy (w alkohol)
Tak można ,za mojej bytności linia była gorąca .Na 70 pacjętów ,lepiej jednak bez ważnego powodu nie przeszkadzać w terapii.Pieniądze na powrót można przesłać pocztą na adres ośrodka i imię nazwisko odbiorcy ,odpowiednio wcześniej .moniaaa napisał(a): czy to co napisałes oznacza, iż mogę tam czasem zadzwonić w takich porach i rozmawiać
gorzowianin napisał(a):jak wygląda sprawa zwolnienia lekarskiego jak ktoś jest osobą zatrudnioną na umowę o prace, kto wystawia takie zwolnienie itp, czy jest potrzebne zaswiadczenie od lekarza rodzinnego jesli ma się ustalony termin rozpoczęcia terapi
Wróć do Drogi wyjścia z uzależnienia
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości